ochrana osobních údajů

 I. Zásady práce s vašimi údaji 

  1. Jsme české rodinné papírnictví Formace design provozované Veronikou Chasovou, IČ: 06758657
  2. Kontaktní údaje a sídlo provozovatele:
    adresa: Jungmannova 81/18, Stará Boleslav 250 02, email: info@formacedesign.cz, telefon: +420 608 180 865
  3. Provozujeme e-shop na webových stránkách www.formacedesign.cz
  4. Pro poskytování prodeje zboží, služeb a provoz našich webových stránek zpracováváme některé osobní údaje.
  5. Zpracování osobních údajů upravuje zejména nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických sobo v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) („GDPR“)

 

 II. Zpracování osobních údajů 

A. Zpracování osobních údajů v případě použití kontaktního formuláře

  1. Pokud poptáváte naše produkty a služby, budeme pracovat s vašimi kontaktními údaji, které nám sdělíte, hlavně prostřednictvím poptávkového formuláře.
    Jsou to: jméno, příjmení, adresa, vaše telefonní číslo a emailová adresa.

    Z jakého důvodu?

    Kontaktujeme vás přes ně pro další domluvu ohledně doručení zboží nebo specifikaci našich dalších služeb.

    Na základě jakého právního důvodu?
    Jedná se o zpracování na základě čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR – jednání o smlouvě, resp. provedení opatření před uzavřením smlouvy na vaši žádost.

    Jak dlouho budeme osobní údaje zpracovávat?
    Pokud nenavážeme další spolupráci, vaše data budeme zpracovávat nejdéle 24 hodin od naší poslední komunikace.

 B. Zpracování osobních údajů v případě nákupu

  1. Pokud u nás nakoupíte, budeme pracovat s údaji, které nám vyplníte.
    Jsou to hlavně fakturační údaje: jméno, příjmení, adresa, vaše telefonní číslo a emailová adresa.

    Z jakého důvodu?

    Osobní údaje potřebujeme zpracovat, abychom splnili naši smlouvu – dodali vám naše zboží nebo služby.
    Přes kontaktní údaje s vámi budeme také komunikovat ohledně stavu vaší objednávky, případně ohledně reklamací nebo vašich dotazů.

    Na základě jakého právního důvodu?
    Jedná se o zpracování na základě čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR – plnění smlouvy a čl. 6 odst. 1 písm. c) GDPR – plnění naší právní povinnosti.

    Jak dlouho budeme osobní údaje zpracovávat?
    Po dobu plnění naší služby a poté 15 let od posledního poskytnutí takové služby nebo dodání zboží.

 III. Newslettery  
  1. V současné době nezasíláme newslettery.

  IV. Kdo se k datům dostane? 

  1. Vaše data zůstanou u nás. Přesto pro nás pracují některé společnosti nebo jiné osoby, které se k datům dostanou proto, že nám pomáhají s chodem našeho e-shopu. Jsou to:
    • provozovatel e-shopové platformy Shoptet (společnost Shoptet a.s., se sídlem Dvořeckého 628/8, Břevnov, 169 00, Praha 6, IČ 289 35 675, společnost je zapsaná u Městského soudu v Praze, oddíl B vložka 25 395)
    • společnosti podílející se na expedici zboží (Zásilkovna, PPL, Česká pošta)

  2. Vaše osobní údaje se dále mohou dostat k těmto dalším subjektům:
    • Lukáš Václav Effenberger (balí objednávky a vyřizuje vaše dotazy).

  3. Osobní údaje zpracováváme pouze na území Evropské unie.

 

 V. Co byste dál měli vědět 

  1. V naší společnosti nemáme jmenovaného pověřence pro ochranu osobních údajů.
  2. V naší společnosti nedochází k rozhodování na základě automatického zpracování či profilování.
  3. Pokud byste měli k osobním údajům otázky, kontaktujte nás na e-mailové adrese info@formacedesign.cz,
    nebo zavolejte na tel. č. +420 608 180 865

 

 VI. Vaše práva 

  1. Za podmínek stanovených v GDPR máte
    – právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
    – právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.
    – právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.
    – právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a
    – právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.
    – právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v čl. III těchto podmínek.
  2. Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů.

 

 VII. Podmínky zabezpečení osobních údajů 

  1. Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.
  2. Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě.
  3. Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

 

 VIII. Používání souborů cookies 

  1. Cookies jsou textové soubory obsahující malé množství informací, které se při návštěvě našich webových stránek stahují do Vašeho zařízení. Soubory cookies se následně při každé další návštěvě odesílají zpět na webovou stránku nebo jinou webovou stránku, která je rozpozná.

    Soubory cookies plní různé úlohy, například umožňují efektivní navigaci mezi webovými stránkami, zapamatování si Vašich preferencí a celkově zlepšují zkušenost uživatele. Dokážou také zajistit, aby reklamy zobrazované on-line byly lépe přizpůsobené Vaší osobě a Vaším zájmům.

    Na webových stránkách používáme následující cookies:
    Nezbytné cookies: jsou zapotřebí k provozu webových stránek, umožňují například přihlásit se do zabezpečených částí stránek a další základní funkčnosti stránek. Tato kategorie cookies se nedá zakázat.
    Analytické/statistické cookies: umožňují nám například rozpoznat a zjistit počet návštěvníků a sledovat, jak naši návštěvníci používají webové stránky. Pomáhají nám zlepšovat způsob, jakým stránky fungují, například tak, že umožňují uživatelům snadno najít to, co hledají. Tyto soubory spouštíme pouze s Vaším předchozím souhlasem.
    Reklamní cookies: používají se ke sledování preferencí a umožňují zobrazit reklamu a další obsah, které nejlépe odpovídají vašemu zájmu a online chování. Tyto soubory spouštíme pouze s Vaším předchozím souhlasem.

    Upozorňujeme, že třetí strany (včetně např. poskytovatelů externích služeb) mohou rovněž používat cookies a/nebo přistupovat k údajům shromažďovaným cookies na webových stránkách.

    Další informace o cookies a jejich aktuální seznam naleznete prostřednictvím jednotlivých internetových prohlížečů, nejčastěji v položce Nástroje pro vývojáře.

    Souhlas může být vyjádřen prostřednictvím zaškrtávacího políčka obsaženého v tzv. cookie liště. Soubory cookies můžete i následně v nastavení svého internetového prohlížeče odmítnout, nebo si nastavit užívání jen některých.

    Další informace o správě cookies v jednotlivých prohlížečích naleznete na následujících odkazech:
    Internet Explorer - https://support.microsoft.com/cs-cz/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies
    Google Chrome - https://support.google.com/chrome/answer/95647?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=cs
    Firefox - https://support.mozilla.org/cs/kb/povoleni-zakazani-cookies
    Safari - https://support.apple.com/cs-cz/guide/safari/sfri11471/mac
    Opera - https://help.opera.com/cs/latest/security-and-privacy/
    Microsoft Edge - https://docs.microsoft.com/cs-cz/sccm/compliance/deploy-use/browser-profiles

 

Podmínky jsou platné od 1. ledna 2022

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení